Om os

Vi tror på den personlige forbindelse mellem influencer og publikum

Hvem er vi?

Vi er et Københavner-baseret agentur med en blandet baggrund inden for film & TV, dramaturgi, medier & kommunikation, marketing og eventmanagement. Vi har langvarig viden på området og et solidt netværk i film- og tv-branchen. Vores store erfaring med historiefortælling kombineret med et fremragende udvalg af influencere sikrer, at dit budskab når frem til de rigtige målgrupper.

Hvad laver vi?

Vi er et agentur, der skaber det perfekte match mellem brand og influencer. Vi planlægger og eksekverer din unikke influencer marketing kampagne i tæt samarbejde med influenceren og tilbyder både langsigtede og kortsigtede strategier. Vi tilbyder et udvalg af influencere, der skaber engagerende indhold, og som regelmæssigt interagerer med deres følgere for effektivt at vinde din målgruppe. Vi er ekstremt kræsne med at udvælge vores influencere, da forbrugerne kræver høje niveauer af troværdighed, relevans og gennemsigtighed. Vi bistår gennem hele processen: fra idé- og konceptudvikling til eksekvering og opfølgning.

MANAGEMENT

Benedicte

Benedicte Grumstrup

Agent & Founder
60441772
bg@weinfluence.dk
Jeppe-Ebskamp_baggrund

Jeppe Ebskamp

Agent & Campaign Manager
31339190
jeppe@weinfluence.dk

Hvorfor influencer marketing?

Influencer marketing er en gyldig og succesrig strategi, der opbygger dit brands troværdighed og omdømme på lang sigt. Indflydelsesrige er tillidsbyggere. De store er mennesker, vi ser op til, mennesker, vi interagerer med, og som vi tror på, når de deler engagerende indhold fra deres liv. Influencer marketing eksploderede i 2016, og statistik forudsiger, at det vil blive ved med at vokse. På samme tid vokser Instagrams popularitet og anvendelse, hvilket sikrer et større publikum. Der er mange flere grunde til, at du bør prioritere influencer marketing i dit budget. Kontakt os, så fortæller vi dig hvorfor!

Mød vores samarbejdspartnere

HAR DU BRUG FOR EN INFLUENCER?

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS